Apa yang Best Join #TeamJutawan

Pernah terfikir mau join Shaklee? Tapi mencari team yang sesuai? Sebenarnya semua team ada keistimewaan sendiri.

5 Perkara Best Join #TeamJutawan

1. Founder yang Hebat

Master Laila Mukhtar. Beliau adalah mentor bisnes dan rohani saya. Siapa ada baca kisah kejayaan saya dalam Shaklee, anda tahu kenapa saya sangat sanjung Master Laila.
Selain kejayaannya saya sangat pandang tinggi dengan ilmu agama yang dia share. Beliau antara sebab saya kenal islam. Bukan hanya mentor kepada bisnes.
Elly dan Master Laila
Master Laila ini bukan calang-calang orangnya. Kecil-kecil cili api, tapi pernah menjadi 2x Presidental Master Shaklee. Rank tertinggi dalam Shaklee.

Sebelum beliau mengambil keputusan untuk resign dari Petronas. Beliau sudah ada gaji 5 angkah sebulan.

Mari tonton ucapan Master Laila.

2. 10 Master Hebat

Di bawah naungan Jutawan, kami ada 10 master hebat yang boleh guide anda sekiranya masuk team ini. Setiap master ada kelebihan sendiri.
The Masters

Master Laila, the mastermind of Jutawan #JomDetox.


Master Laurah, ini adalah master pertama di Sabah dalam Jutawan. So orang Sabah yang mau join Shaklee, saya adalah pilihan terbaik anda kerana saya berada dalam susur galur Master Laurah di bawah Jutawan. Master Laurah, berkerja sebagai penjawat Awam sebelum resign kerja 8 tahun lepas.


Master Zura, ex-lawyer. Sangat hebat berkata-kata. Antara cikgu Shaklee yang boleh boost semangat saya instantly. Semangat jatuh je dengar live dia dalam secret group Jutawan.


Master Farina, kalau i tanya berapa umur Master Farina mesti ramai yang salah teka termasuklah saya. Hehe. In person she lagi cute. My friend Izura gelar dia Barbie. Her umur is 40-an. See, tekejut sudah ko. Hehe.


Master Wan Muliani, saya berjaya hadapi rejections sebab Master Wan Muliani. Beliau sekiranya mendapat rejections, cara beliau jawap customer. Sampai if i jadi customer, i nak beli barang tu. So tenang dan sangat ikhlas. Ibu kepada 4 orang anak tapi masih kelihatan seperti remaja.


Master Zahirah, buat kerja kalah computer. Serius laju. Semua perkara Master Ira laju buat. Buat testimoni, poster. Nampak je kecil, tapi bercakap dengan penuh yakin dan tenaga sentiasa 100%.
Master Hafsah, Motivator and Author! Yes! She is! Saya sangat kagum dengan penulisan Master Hafsah. 
Master Ainul. Anda berimpian besar? Saya suka the way dia berfikir yang think out of the box and she good traveler too.


 Master Kam Maria. Kecil-kecil cili padi, bila bercakap betapa powernya beliau.
Master Athirah. Master termuda dalam team Jutawan. Saya pernah menangis dengar live dia berkenaan impian.


10 Master dalam Jutawan ada kelebihan masing-masing dan mereka bergabung tenaga untuk membimbing kami dan anda untuk berjaya seperti mereka.

3. Program Jom Detox Jutawan
Program Jom Detox under Jutawan ini program yang terbukti berkesan! Sudah 15 batch dan lebih dari 1000 peserta berjaya turunkan berat badan sekurang-kurangnya 3kg dalam masa 2 minggu.


Penurunan tertinggi setakat ini ialah 10 kg dalam masa 12 hari.
Makcik to kak cik

Program kami ini telah di study oleh founder sendiri dan endorsed oleh pakar nutrisi serta doktor.

So bagi yang nak kurus tu, wajib tau join Jutawan. Kerana ramai yang menyesal join Shaklee bukan under Jutawan. Jutawan sahaja yang ada Jom Detox dan terbukti berkesan.

4. Nama team!
Nama adalah salah 1 affrimation diri. Anda dalam group Jutawan, hari-hari cakap Jutawan! InsyaAllah, anda seorang Jutawan dunia dan akhirat.
Saya pernah tanya Master saya.
“Master what is ur affirmation?”
“I am Jutawan”
Masuk dalam team Jutawan, anda dah memang Jutawan!


5. Support group
Kami ada support group for testimony, class nutrisi, kelas bisnes dan yang best semua kelas kami ada. Ada kelas fitness, kelas makeup, kelas FB ads, kelas Blog, kelas IG. Just pilih and dari u nak apa. Hebat bukan?


Di bawah saya sendiri Elly Matin Jutawan saya akan sediakan gambar product yang cantik, testimoni, nota produk, bisnes class. Semua by group.

Join Team Jutawan Sini : https://wa.me/60135566683

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Hi Kawan-kawan