DETOX BUKAN SEKADAR UNTUK KURUS

Fokus Detox adalah untuk buang toksin dalam badan kita, especially organ Detox seperti Hati, Paru-paru, Kulit, Buah Pinggang, Kolon. Sebelum ini saya pernah share 5 Sebab Kenapa Anda Perlu Detox. Detox membantu organ untuk eliminate toksin yang menyebabkan kesihatan kita merundum.

Toksin boleh datang dari pelbagai aspek. Antaranya ialah :

Pemakanan, Pencemaran udara, air dan tanah, Logam berat (construction), Bahan kimia, Perindustrian dan Racun perosak.
Dalam Jom Detox Jutawan Shaklee, kami sediakan meal plan khas untuk peserta. Meal plan yang telah di luluskan oleh Pakar Nutrisi dan endorse oleh Doktor.

Detox yang kami jalankan lebih holistik dari mana-mana Detox yang ada di luar sana. Sekiranya anda Detox dengan team Jom Detox Jutawan, anda bukan sekadar kurus!

9 Kebaikan Detox 


1. Lebih bertenaga selepas Detox

2. Penghadaman lebih baik

3. Kurang craving

4. Penurunan berat badan dan inci

5. Kulit lebih bersih

6. Lebih capat berfikir

7. Kesihatan lebih baik

8. Rambut lebih sihat

9. Lebih lena tidur

Alhamdullilah. Beribu peserta Jom Detox Jutawan Shaklee, yang dapat kebaikan Detox. Kulit lebih bersih, yang dulu ada eczema sekarang tiada lagi, yang dulu ada darah tinggi tiada lagi.

Saya salah seorang dari beribu peserta detox yang berjaya atasi masalah eczema, overweight dan masalah kesihatan yang lain.Kalau dulu mau solat memang sangat susah sebab ada masalah sakit kaki dan masalah kulit yang tidak boleh terlalu kerap kena air. Tapi Alhamdullilah Allah lorongkan detox untuk selesaikan masalah tersebut. Alhamdullilah.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Hi Kawan-kawan