DETOX SELESAIKAN BANYAK MASALAH KESIHATAN

Antara perkara yang saya syukuri dalam hidup ialah menjadi sebahagian dari Coach Jutawan Detox kerana, dapat membantu ramai orang untuk atasi masalah kesihatan mereka. 

Sebagai seorang coach yang paling lama dalam group, saya dah jaga ramai peserta dan bila peserta update banyak good news. Memang jujur boleh menitik air mata.

Saya share beberapa peserta yang share kesihatan mereka lebih baik selepas Detox.


Elly Matin, 29 tahun
Saya memang ada masalah kesihatan yang teruk especially bahagian kulit. Bila baca simptom-simptom dalam artikel kesihatan. Saya ada simptom masalah hati. Masuk dalam group Detox, baru tahu bahawa hati adalah filter 80% toksin yang masuk dalam badan. Dulu saya memang tidak takut kalau makan unhealthy food. Tidur pun kadang jam 5 am, paling teruk. Saya pernah tau tidak tidur 24 jam sebab main game.
Sedangkan hati kita akan regenerate pada waktu tidur kita. Boleh bayangkan betapa teruknya hati saya waktu tu.
Tapi Alhamdullilah, selepas Detox sedikit demi sedikit saya boleh ubah habit saya. Sekarang, paling lewat tidur pun jam 11 PM. Makan pun akan ada rasa takut sekiranya terlalu makan makanan yang tidak sihat.

Otie Liew
"Baru perasaan luka sebab alergik seafood ok sudah lepas Detox"


BP kembali normal, migrain hilang, resdung semakin baik dan kulit dah tak kusam selepas Detox.Pesakit Darah Tinggi Join Jom Detox


Kak Dekya, 40 tahun
Kolesterol turun dari 14 kepada 5.03 selepas Detox.

Evira, 24 tahun


Join Detox sekarang!


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Hi Kawan-kawan