Incentive Trip Shaklee (regional & international)

Peratusan untuk saya minat melancong cuma 7/10 sahaja. Sebab antara melancong dan shopping, saya prefer shopping. Hehe. Tapi siapalah tidak mau fight kan kalau ianya trip percuma yang bertaraf 6 star!

Saya pernah ceritakan betapa bestnya trip free yang Shaklee sediakan. Boleh baca sini Peluang Bisnes Shaklee. Master saya pernah cerita masa beliau Umrah bersama Shaklee, mereka bermalam di Yas Viceroy, hotel F1 TER-mewah di dunia. 

Bestnya Ya Allah bila dapat tiket free ini. Kena-kena tahun depan Shaklee bawa bisnes leader yang layak ke Korea dan Swiss.https://drive.google.com/uc?export=view&id=1H1CMMrwPldFxecvdKUzsc9sNdS9TLtHI
Regional trip : Korea
https://drive.google.com/uc?export=view&id=1mdGKRp7M4Zht6Pjk01xD8tWF-f7pBJc7
International Trip : Switzerland

Syarat untuk dapatkan tiket free ini: 

1. Semestinya kena sign up Shaklee. Tidak kira mau bayar RM 65 atau mau sign up free member.

2. Appointed rank sekurang-kurangnya supervisor

3. Conference Point yang cukup.

Untuk yang baru join member, jangan risau. Semua orang berpeluang untuk merasa trip percuma ini. Bezanya sejauh mana anda sanggup berusaha. InsyaAllah, sebagai leader saya akan all out dengan ilmu saya ada. Selain itu, kami juga ada 10 master yang boleh membantu anda.

Antara banyak-banyak trip Shaklee. Ini adalah trip yang saya sangat teruja.

Rome, Italy
Salah satu bilik yang leader stay waktu di Italy

Awuu. so sweet


Tahukah anda, Shaklee satu-satunya company yang betul-betul jaga qualifier semasa trip, especially qualifier muslim. Baru-baru ini ada kawan baru balik dari trip company MLM lain. Dia cerita yang susah mau makan di luar negara sebab tiada halal. Terkejut juga saya sebab kalau di Shaklee semua tu tak perlu fikir sebab company sudah manage semua termasuk tempat solat, makanan halal dan lain-lain perkara.

Sebagai qualifier, kita just bawa badan saja.

Bestkan?

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Hi Kawan-kawan