7 Kelebihan Program Jom Detox Jutawan

Beberapa hari lepas, saya dapat mesej dari seseorang. 
“Saya dah beli Set Detox tu, tapi tak kurus pun. Tiada orang guide pun”
Ada lagi yang mesej.

“Tak naklah kalau kena makan Vitamin. Saya sudah beli banyak Vitamin, yang sama. Tapi tiada effect”


Tapi masalahnya, diorang beli dengan orang lain. Bukan dengan saya atau bukan dengan team #JomDetoxJutawan.


InsyaAllah. Selagi uolls beli dengan team #JomDetoxJutawan. Everything is ok. Maybe tak kurus seperti uolls mau at 1st detox. But, at least our team pastikan. U memang turun sekurang-kurangnya 3 kg dalam masa 17 hari tu dan dapat salah satu dari 9 manfaat Detox.


Apa yang unik sangat team #JomDetoxJutawan sampai ada yang turun 10kg dalam masa kurang dari 17 hari. Apa?

7 Kelebihan Jom Detox Jutawan

1. Personal Coach

Dalam Jom Detox Jutawan, anda akan ada Personal Coach sendiri sesudah sign up sebagai peserta Detox. Personal Coach akan bertanggungjawap untuk memantau anda selama 17 hari dalam program. 

Selama 17 hari saya akan guide all out untuk peserta saya. Tapi dengan syarat kena register under #JomDetoxJutawan by Coach EM. Ini link saya untuk pre-join http://www.shaklee.com.my/?joinnow=1159538

Sekiranya anda sign up dengan saya, sayalah Personal Coach anda. Coach EM.
2. 17 Coach Grouping 

Dalam program Jom Detox, kami akan pantau anda melalui online. Setiap batch akan ada coach yang bertugas selama 17 hari dan 17 Coach. Semua coach adalah Certificated Coach. Kami akan memantau anda untuk dapatkan goal anda join program ini.

Ini adalah Coaches dari Sabah. Kami ada lebih 100 Coach yang layak conduct program.
3. Group Support Power

Selepas program, kami akan add peserta untuk masukkan dalam group Alumni Detox. Dalam group tu, u can ask anything u want. Mau Detox semula pun boleh.

Selain group, kami juga ada Master Detox yang boleh guide setiap peserta agar stay on track. Dari diri sendiri saja, mau atau tidak. hehe.

4.Meal Plan Fun

Ramai peserta Jom Detox yang sebelum join sudah cuba bermacam program tapi tidak berjaya turunkan berat badan tapi rasa terseksa sebab meal plan yang tidak fun. Tapi sesudah join Jom Detox, ada yang ketagih dengan Meal Plan Detox. 

Fakta : Ada orang tidak makan berminggu-minggu sebab mau turunkan berat badan, sedangkan Jom Detox makan 5 kali sehari tapi dalam masa 17 hari wajib turun 3 kg.

Meal Plan kami ini disediakan oleh Pakar Nutrisi Shaklee dan endorse oleh Doktro US. 

Tak boring langsung
5. DIY Workout at Home

ALhamdullilah! Antara 17 Coach yang bertugas dalam 1 group, kami ada beberapa Coach Fitness yang sediakan DIY Workout from Home. Workout tersebut buat depan tv pun tidak apa. Antara mau buat dan tidak mau saja. hehe.


6. Supplement

Dalam Program Jom Detox kami akan guna supplement Shaklee. “Kenapa pilih Shaklee supplement? Kenapa bukan supplement lain?”. Jawapan kepada persoalan ni ialah: Sebab Shaklee memang company suplemen terbaik.

Kenapa saya cakap Shaklee ni company supplement terbaik?
Sebab pertama: Shaklee ada landmark study. 

Landmark study ni bahasa mudahnya ialah kajian saintifik yang dilakukan oleh para saintis terhadap produk-produk mereka. Yang bestnya, kajian saintifik dilakukan ke atas manusia tu sendiri . Kajian bukan dilakukan ke atas haiwan. Result kajian semua ada di publish di website tertentu(anda boleh google) dan semua result kajian adalah sangat-sangat memberangsangkan.

Sesiapa pun boleh beli supplement Shaklee, tapi bukan semua boleh turun berat dengan cepat seperti Program #JomDetoxJutawan. Mau masuk group coaching Jom Detox, anda wajib beli dengan #JomDetoxJutawan team dan saya salah seorang Top Coach dalam team tu.

7. #ProvenResult
Kami buat program ini untuk anda yang ada masalah, diet yoyo. InsyaAllah, anda Join Program ini berat tidak akan naik. Saya pernah join Detox 2016 dan 2018 baru berat rebound.

Masih mau berfikir untuk Join Detox? Apa kata anda masuk Preview Free kami di Channel Telegram. Join Preview sini > http://ellymatin.wasap.my/


7 Kelebihan Program Jom Detox Jutawan 7 Kelebihan Program Jom Detox Jutawan Reviewed by Elly Matin on September 16, 2019 Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.