Peluang Bisnes Shaklee

Setiap perkara dalam dunia ini Allah dah atur siap-siap sebelum ianya terjadi. Alhamdullilah saya telah ditemukan dengan bisnes Shaklee.
Walaupun pada asalnya saya bukan nak bisnes sangat sebab masa tu ada kerja dan gaji yang lebih tinggi.
https://drive.google.com/uc?export=view&id=11aRcnZEbpEkaoXrD9DAg9bW1u8sn8w_B
Saya yang bertopi merah tuh. Hehe.
Saya sebenarnya join Shaklee sebab nak cari kawan sejantina, memandangkan saya study dan kerja dalam kalangan majoritinya lelaki. So sangat sikitlah kawan perempuan masa tu. Kalau pun ada kawan perempuan tapi masih berstatus bujang. Mau cari geng mama-mama bah.

So asbab mau cari kawan perempuan atau mama-mama muda, saya ter-join Shaklee secara tidak langsung. Haha.
Before join tidak tertarik sangat dengan peluang yang Shaklee ada. Saya cuma tertarik Homeparty. Haha. Tapi lama-lama macam best pula bisnes Shaklee ini.

Saya terpikat sangat dengan Shaklee waktu jerawat hilang di badan. Itu cerita product effect Shaklee. Hehe. Tapi terpikat dengan bisnes Shaklee bila dapat duit. Cash! Rasa effortless!

Just duduk rumah, tekan phone sambil promot and dapat bonus RM 200 masa tu. Allah! Happy lain macam tau sebab sayakan bekerja.
Mau dapat gaji RM 7k sebulan kena punch card setiap hari jam 7 am and then kena balik malam. Weekend pun kena kerja. Tiba-tiba buat Shaklee,promot jual barang dan dapat bonus RM 200. Gila tak happy?

So that my turning point jugalah buat bisnes Shaklee. 
Lagipun masa tu saya sudah berhenti kerja. So saya kena cari income lebih selain jual baju masa tu. Bila dapat bonus RM 200 tanpa simpan stok, saya pun beralih terus quit jual baju. 

Sebab jual baju kena ada at least modal RM 1000 untuk dapat untung banyak. Lepas tu, baju yang saya jual tu size M to XS. So kalau baju tu tidak laku, memang akan stuck sebagai stok atau kena jual harga murah. Sebab masa zaman saya jual baju, size saya 5XL. 

Ditemukan dengan bisnes yang tidak simpan stock dan dapat bonus banyak. Rasa happy sangat. Even kena simpan stok pun, supplement tu tidak akan dimakan trend macam baju. So saya boleh makan kalaupun ada stok dan tidak laku. .Bestkan bisnes Shaklee. Saya memang sangat teruja masa tu. Hehe..Pendapat saya, sangat rugi bila anda ahli Shaklee tapi tidak buat Shaklee sungguh-sungguh. Yang belum ahli, kena jadi ahli Shaklee bawah saya.Sebab saya ada 10 orang master yang boleh bantu untuk guide uolls. 

Ohya, selain Cash yang Shaklee tawarkan. Shaklee juga bagi
Car Bonus. Mula-mula ingat dapat kereta macam MLM lain. Tapi rupanya di Shaklee lagi best. Shaklee akan bagi Car Bonus dalam bentuk Cash!

Contoh kalau sekarang ada Viva RM 485 and car bonus saya RM 1000. Bayar Viva RM 485 ada balance RM 515. Balance tu boleh simpan untuk tabungan kereta impian atau mau belanja mak ayah. Kan?

Saya kenal seorang master. Beliau cerita, setiap bulan car bonus RM 5k keatas dan beliau niatkan semua car bonus beliau di serahkan bulat-bulat pada parents. Allahuakbar! Masa beliau cerita tu, meremang bulu roma saya. 

Impian saya bila capai car bonus, saya akan simpan 50% untuk kereta baru dan 50% untuk bayar kereta yang ada ini. Nextime saya cerita macam mana untuk capai car bonus Shaklee. 
https://drive.google.com/uc?export=view&id=1Ssm3W5UoNTWggZ21MwzS8vw-V80-Ice6
Ini adalah kereta impian saya. Hehe.
https://drive.google.com/uc?export=view&id=1FmFHOetQu9OJfABQ_Hxx-pFwjOPbfXjr
Cantikkan?

Comment tau apa kereta impian uolls


Rasanya semua MLM tawarkan pakej percutiaan free. Shaklee pun sama. Cuma yang membezakan ialah kualiti. 

Bila pengedar Shaklee layak untuk ikut trip.

1. Boleh bawa family bercuti (husband, anak, parents atau parents in law). Let say dapat 10 tiket. Boleh ajak semua anak, husband, parents and parents in law. Bestkan?
Master Laila and Family ke Italy bersama Shaklee

2. Percutian Shaklee di tanggung 100% oleh company. Kapal terbang, bas, makan, hotel dan duit poket.
https://drive.google.com/uc?export=view&id=17uJI_k6166Om1quaWA5NTdISsF75mt0U
Trip Free di San Francisco tahun in


3. Tinggal Hotel 5 stars dan bilik paling mahal.
 Yas Viceroy, hotel F1 TER-mewah di dunia

4. Selalu nak travel kena fikir pasal luggage kan? With Shaklee semua tu tak paya. Hehe. Shaklee bagi luggage paling berkualiti untuk semua pengedar yang layak.
Early gift from fly


Jemputlah tengok gambar trip tahun ini di San Francisco.
money pocket dari Shaklee sebelum fly

Jutawan Masters

Welcome home Team Malaysia, San Francisco

Shaklee Headquarters
Qualified Jutawan Master

The Masters and The Sisters. Shopping sakan.


Mana ni?


Makan dulu, balik Malaysia kita Detox

Lovely couple. Master Athirah and husband

Ketam tu habiskah?


Perkarangan Rumah Roger Barnett, CEO Shaklee

Tidak apa master, enjoy ur meal. Lepas balik Malaysia baru Detox

Qualified Leader from Malaysia
3 orang lagi di Malaysia ada urusan yang tidak dapat dielakkan



Master Zura and Master Malek


Sweet

Vivix free for all leaders

Master Maria and Master Firdaus

Happy tummy

Mau lagi? ini special sikit, sebab bukan setiap tahun Shaklee Malaysia ke sini. Global Conference Shaklee in Orlando.
Ramaikan? sedangkan di Malaysia pun ramai bah.hehe

Jutawan Masters

5 tahun+ with Shaklee. Tapi orang sana ada yang sudah 60y+ with Shaklee

Shaklee Malaysia

JUTAWAN
Ya Allah, aku juga akan sertai mereka! InsyaAllah. Okey, trip next year is Korea and Swiss. 


Kelebihan Bisnes Shaklee ada 3 yang utama!
Shaklee akan bagi CASH
Shaklee akan bagi CAR BONUS
Shaklee akan bagi CONVENTION TRIP

Jangan fikir lama sangat, lagi lama fikir lagi lama dapat Peluang Bisnes Shaklee tawarkan. Now! Bertindak untuk sign up di bawah orginasasi saya.


Boleh PM nama dan dari mana anda kenal saya di sini https://wa.me/60135566683
Peluang Bisnes Shaklee Peluang Bisnes Shaklee Reviewed by Elly Matin on September 15, 2019 Rating: 5

7 comments:

Powered by Blogger.