Success Story Jom Detox Jutawan - Atasi Baran dengan Detox

Saya kenal Justina waktu sekolah menengah. Last jumpa dia tingkatan 4 kot, sebab saya pindah sekolah. Masa tu badan dia kecil sangat. Anggaran maybe berat dalam 39kg.
Tapi waktu jumpa pesta lampu awal tahun ini, terkejut saya bila nampak dia. Alhamdullilah, beliau terdetik hati untuk join Jom Detox dan berjaya turun 4.5kg. Tahniah Jus. Meh baca kisah Jus di bawah.
____________________________________________
Sebelum saya join Jom Detox, berat badan saya 70kg+ sebab saya suka makan makanan yang tidak sihat seperti fast food, makanan bergoreng, junk food, minum manis paling suka nescafe ais.
.
.
Pendek kata, saya tidak pilih makanan. Apa boleh makan makan saja. Sebelum Detox saya mudah penat, selalu mengantuk dan sering tertekan.
.
.
Selepas saya join Jom Detox. Saya happy sangat sebab dalam masa 2 minggu saja berat saya dari 68kg turun 4.5kg. Hampir 1 beg beras hilang.
.
.
Paling excited, badan rasa ringan dan gaya hidup lebih aktif. Pemakanan pun berubah. Sudah pandai pilih makanan yang berkhasiat. Minum dan makan manis dapat dikurangkan. Air putih cukup dan kualiti tidur lebih baik.
.
.
Selain itu, mood pun bagus saja. Tidak mudah marah. Kulit berseri-seri. Saya dapat tenaga baru selepas Detox!
.
.
Attachment.png
Saya sayang diri saya. Terima kasih Coach Elly.
.
.
#controlanger #angry #cool #cooldown #happy #detox #jutawan #jomdetoxjutawan #shaklee #sabah #kudat #shakleeKudat #shakleeSabah #nakkurus #nakdiet #sihat #healthyfood #healthyrecipes #healthy

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Hi Kawan-kawan