Success Story Jom Detox Jutawan - Cara Buang 10 kg dalam masa 2 minggu

Cara paling mudah turun 10kg dalam masa 2 minggu. Jom ikuti kisah Encik Syafiq.
______________________________________________________________
Nama saya Syafiq dan berumur 34 tahun. Berat sebelum Detox 130kg. Zaman belajar dulu, berat sama macam berat selepas Detox.

2008 saya pernah tidak lepas medical check up untuk pra syarat kerja baru sebab BMI tidak memenuhi syarat.

Selepas tu saya start dilatih oleh bekas bina badan KL, arwah Sosli. Beliau yang banyak bagi nasihat, latihan dan bimbingan dalam perihal untuk kurangkan berat badan sampailah saya mencapai berat 70kg.

Selepas capai berat badan 70kg, saya pun dipanggil semula oleh company yang tak lepas interview dan akhirnya berjaya dalam medical check up.

Tidak sangka pula lepas join compny tu makan mewah sampai tak sedar berat kembali kepada asal.

Pergi medical check up dapat untuk 6 bulan saja. Tidak sampai 2 tahun. Tapi masih juga tak insaf. Makan banyak lagi sampai tak sedar diri.

Alhamdullilah timbula kesedaran dan join Jom Detox dibawah Coach Hasfa.

Kesan pada diri saya selepas Detox
1. Badan rasa lebih ringan dan bertenaga. 

2. Rasa lebih happy dan boleh buat kerja tanpa rasa penat. Mungkin sebab dulu terlalu berat so 
semua benda jadi malas. 

3. Dulu malas makan sayur, tapi sekarang dah jadi habit.

Aim saya untuk capai semula berat 70kg untuk diri sendiri sebab nak sihat dan tahun depan konvo.

Dalam Jom Detox kena ada disiplin yang tinggi, sebab buat Detox pun bukan untuk coach. Untuk diri sendiri dan keluarga.

Attachment.png

Encik Syafiq ikut program Detox dengan set Platinum dan beliau adalah peserta.

Nak turun berat dengan mudah?

Join Detox Here : http://ellymatin.wasap.my/

Success Story Jom Detox Jutawan - Cara Buang 10 kg dalam masa 2 minggu Success Story Jom Detox Jutawan - Cara Buang 10 kg dalam masa 2 minggu Reviewed by Elly Matin on September 18, 2019 Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.