Success Story Jom Detox Jutawan

Jarang juga Polis join Program macam ini, sebab bagi saya latihan mereka memang agak berat. Tapi masa mula-mula join Detox, Najar sendiri yang akui berat susah turun walaupun ada latihan fizikal setiap minggu.

Mari ikuti kisah Coach Najar.
______________________________________________________________________________

Nama saya Shafinatun Najar. Saya seorang  ibu berkerjaya. Berumur 30 tahun. Mempunyai 2 orang anak berusia 6 tahun,3 Tahun. Saya merupakan  salah seorang  certified Coach dalam Program JomDetox.

Sebelum detoks, saya ada masalah terlebih berat, even bukan sampai tahap obes.

Saya pun ada migrin. Migrin tu bila datang sampai tahap menangis menahan sakit.

Saya pun ada ekzema.dah 5tahun on off dan kulit selalu merekah,berdarah.

Then bila ada program detoks, saya cuba join. Bukan nak selesaikan ketiga2 masalah saya ni tujuan asalnya. Hanya nak turunkan berat. Sebab sape tak nk berat cantik elok kan. Lagi lagi saya ni polis. Boleh bayang tak polis boroi. Alamakkk. Malu!

Jadi saya join Jom detoks ni sebab nak turunkan berat badan. Cuma yang bestnya, ekzema saya makin menghilang. Nanti saya share gambar ekzema saya lepas detoks. Saya seriously tak sangka. Selama ni pakai macam-macam ubat tak jadi. Rupanya detoks jalannya. Kena flush segala toksin ang ada dalam badan rupanya.

Kemudian migrain saya kerap menyerang,salah makan ker,stress,penat mudah kena,Cara nak pulihkan Telan jelah ubat kan. Tapi rupanya detoks pun selesaikan masalah migrain saya ni. Alhamdulillah last saya kena migrain masa pre detox kali pertama smpai sekarang tak pernah kena lagi. Alhamdulillah


Gambar sebelum dan selepas. Banyak beza sampai kawan kerja tegur.


Eczema is gone after Detox

Selepas Detox ke-3 saya dapat semula berat badan sebelum kahwin.

Ohya. Lupa mention. Coach Najar juga sampai 2 kali tempah uniform Polis sebab uniform before Detox pertama dah longgar kerana dalam masa sebulan beliau lost 30 inch dan 13 kg.

Sekiranya anda berminat dengan Detox, boleh Wasap saya untuk pendaftaran next batch.



Success Story Jom Detox Jutawan Success Story Jom Detox Jutawan Reviewed by Elly Matin on September 02, 2019 Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.