NAK BUAT SIDE INCOME RM 2000 SEBULAN?

Zaman sekarang budak 12 tahun pun boleh buat side income, yang dah ada pengalaman ini. Rasa malu kalau tidak buat side income dan masih simpan ego malu untuk buat side income.

Masa saya resign kerja, kewangan saya tidaklah teruk sangat. Sebab saya bukanlah ada komitmen tinggi, yang tinggi cumalah kehendak. Masa tu kereta saya masih di sewa oleh company, saya tiada pinjaman study, saya memang tiada komitmen. Even masa menulis ini pun komitmen saya sebulan cuma RM 500.
Anak rapat pun masih boleh buat side income dari rumah sebanyak RM 2000. Gambar tahun 2016

Tapi saya ada 1 habit suka jalan-jalan dalam mall. Bila jalan dalam mall, mesti perlu duit jugakan? So mau tidak mau kena cari side income untuk diri sendiri. At first saya cuma mau RM 500 sebulan untuk minyak dan belanja bila masuk mall. Mall dan rumah saya 5KM sahaja jaraknya. Tapi tidak sangka pula, bila buat Shaklee ini dengan hati yang happy dan sudi berkongsi. Saya boleh dapat lebih dari yang saya mau.

Mau side income RM 2000 sebulan?

Alhamdullilah. This is the right time to start. Modal serendah RM 465 anda boleh start perniagaan on the spot. Sekarang Shaklee ada tawarkan extra income. Cari 3 orang mau kurus dan anda akan layak RM 150 setiap minggu. RM 150 ini bukan bonus ya, bonus lain dan insyaAllah bonus is infinity.

  • Tidak perlu pos barang
  • Tidak perlu simpan stok
  • Online coaching bersama ramai mentor 
  • Modul disediakan
  • Testimoni disediakan
  • Group coaching diberikan

Produk yang kita nak pasarkan ni adalah PRODUK SHAKLEE, iaitu produk kesihatan dan kecantikan dari USA yang dah lebih 100 TAHUN di pasaran, terbukti selamat, berkesan, dan telah digunakan oleh jutaan orang di seluruh dunia.

Jangan risau, semua produk SHAKLEE yang dijual di Malaysia disahkan selamat oleh KKM, ada SIJIL HALAL, dan sentiasa ada high demand dan repeat order. So memang mudah nak pasarkan.


Yang lagi best, anda tak perlu simpan & pos stok Shaklee untuk customer pun.

Semua order boleh dibuat melalui website, hanya di hujung jari, dan pihak company Shaklee yang akan uruskan penghantaran produk sampai ke depan pintu rumah customers.

So boleh je nak buat bisnes tanpa keluar rumah. Sesuai sangat untuk orang yang sibuk bekerja dan jugak surirumah sepenuh masa.

Daftar Ahli

Hantar dengan saya maklumat ini

Nama
Ic
Alamat
No fon
Email
No akaun (untuk masukkan bonus)
Nama hushand
Ic hushand



NAK BUAT SIDE INCOME RM 2000 SEBULAN? NAK BUAT SIDE INCOME RM 2000 SEBULAN? Reviewed by Elly Matin on October 03, 2019 Rating: 5

8 comments:

  1. Saya hanya pengguna,saya beli setiap bulan,ostematrix membantu megurangkan sakit tulang belakang Akibat suntikan jarum perancang.
    Dan dulu sya makan vitamin c membantu kurangkan jerawat Dan bintik-bintikh jeragat Di Muka.kuku kelihatan lebih bersinar.

    Facebook: Nurul Hidayah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah. Thank you for the feedback sis. Bolehlah grab Oste bulan ini. Ada less5% untuk setiap belian 3 botol.

      Delete
  2. Ehh, macam best je 😁

    Saya tidak pernah lagi mencuba mana-mana product SHAKLE, dan rasanya lepas ni boleh la fikir nak try Shaklee product 😁😁

    FB: Lily kimberly

    ReplyDelete
  3. Apa yg Coach em ckp betul.. kita seboleh2 nya perlu ada side income.. Menjadi satu kegembiraan bagi isteri2 yg ada duit poket sendiri..Biarpun suami kita bagi kita tiap bulan tapi perempuan ni jenis suka shopping.. kena cr side income utk puaskan hati sendiri lebih2 lagi gaji yg xseberapa..
    Mudah2an satuhari nnti ada rezeki lebih boleh cuba produk shaklee dan jdi member.. sy pun nak juga ada kemasukan dalam acc setiap bulan.. hehehe..

    ReplyDelete
  4. Sya maw cri side income sis elly bosan sya kalau online ja trus scroll2 fb, tapi tiada duit masyuk😐😐tapi sya tiada akaun bank 😐😐

    ReplyDelete

Powered by Blogger.