PERBEZAAN PROGRAM JOM DETOX JUTAWAN DENGAN PROGRAM KURUS LAIN

I direct to the point ya gais. Mungkin ada juga yang tertanya-tanya. Apa beza Jom Detox Jutawan dengan Program Kurus lain.

4 Perbezaan Jom Detox Jutawan Vs Program Kurus Lain


1. Background program


Jom Detox Jutawan ini melahirkan ramai qualified coach paling beramai di seluruh Malaysia. Bayangkanlah di Sabah saja kami ada 13 orang qualifed Coach. 
Bukan senang mau jadi Coach Jom Detox Jutawan. Sekurang-kurangnya anda kena 2 kali berjaya Detox. Itu salah satu syarat. 
Kami ada coach yang ada pengalaman sendiri. Itu sebab kami lebih berpotensi untuk bantu ramai peserta mendapat kesihatan lebih baik.
Selain itu kami juga ada certified coach fitness. So dalam group support, kami akan berikan task workout yang best-best setiap hari.
2. Detox yang holistic 


Kami Detox yang menyeluruh. Bukan hanya fokus pada organ usus semata-mata. Seperti yang saya pernah share sebelum ini. Detox Jutawan ini akan fokus 5 organ Detox yang sangat penting.
Itu sebab, siapa yang join Jom Detox Jutawan akan lebih sihat dan ada healthy habit yang sangat bagus. Alhamdullilah.


5 Organ Detox


3. Penurunan berat yang cepat

Alhamdullilah. Record tertinggi sekarang dengan 12 hari saja boleh turun 10kg dan ramai yang turun 10 kg dalam tempoh kurang dari 60 hari.
Saya sendiri turun 16.5kg kurang dari 40 hari. Alhamdullilah.
https://drive.google.com/uc?export=view&id=1ZvbRMvjvezJAahFRy2Z_5WDsUljLVHNK
4. Harga

Untuk sertai Jom Detox Jutawan anda hanya perlu melabur RM 495 dan hilang sekurang-kurangnya 3 kg dan keatas. Alhamdullilah. 
Best sebenarnya join Detox. So siapa bertekad mau buang berat dengan masa yang singkat tapi tidak rebound. Jom sertai kami sekarang!Join Detox Here : http://ellymatin.wasap.my/

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Hi Kawan-kawan