KENAPA HAIWAN TIADA KANSER?

Bila saya menggali cerita pasal pendetox badan kita ni kan..makin saya takut makan macam-macam.


ini ialah keadaan perut kita yang bersih.. ingatkan perut lembu atau karabau yang selalu kita lahap tu.. bersih sajakan perut dorang, sebab itu karabau sama lembu makan rumput jak.. walaupun ada org cakap dorang gemuk juga walaupun makan rumput.. tapi pernah dengarkah karabau kena kenser perut? 

bayangkan perut kita.. bayangkannnnn..... mari saya cerita ar, contohnya sayakan.. suka sangat makan makanan yang fatty, junk, fast food..
rasanya perut saya ada rupa macam perut dalam gambarka lagi?
.
itulah kebanyakkan kita yang ada title manusia ni ada penyakit pelik2.. paling femes sekarang kanser perut.. nauzubillahminzalik.... kenapa kena kanser perut? sebab makanan kita yang sukar di hadam.. Berak yang tidak menentu.. Manusia normal dia berak at least twice a day.. tapi kita berak once a week.. hati2 ya kalau ada simptom macam ni.. Anda ada simptom sembelit.
.
supplement? ok perlukah.. suda eat clean kenapa mau supplement.. hakak2 abang2.. please sedar.. kita memang eat clean tapi adakah sayur or buah kita makan bebas dari toksin contohnya bikin mati itu ulat2? kau yakin bebas? ok.. fungsi supplement dia kasi tolong kita repair darah, tisu badan, sel2 mati kita dan detox.. juga kasi lengkap apa yg terkurang dalam pemakanan harian kita. faham? tapi mestikah shaklee? kau tanya saya konfom saya jawap mesti.. yes.. shaklee is the best supplement for detox.. sekali lagi I cakap.. shaklee bukan hanya detox ur kolon or usus.. tapi ia juga detox seluruh badan kita.. repair sel darah kita, repair sistem dalm badan kita.. dan yg paling penting shaklee adalah supplement paling selamat di dunia.. terbukti selamat.. bukti ini bukan saya yg claim ok..bukti ini saintis dan company lain yang buktikan..
.
akhir sekali trylah detox kalau nak hidup gojes, sihat dan cergas
.
panjang owhkan.. siapa baca sampai habis bolehlah komen dan bagi pendapat kamu.. perlukah tidak perlu detox ini.
.
kalau malas buat detox atleast once a week In a month..
.

Good news! Detox 18.0 sudah start hari ini. Alhamdullilah. Tidak sangka sudah setahun Jom Detox Jutawan!
KENAPA HAIWAN TIADA KANSER? KENAPA HAIWAN TIADA KANSER? Reviewed by Elly Matin on November 01, 2019 Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.