Baju Raya 2020 : Belum Puasa Tapi Sudah Fikir Nak Raya

Masuk saja 2020, banyak sangat ads baju kurung, baju kedah, baju kebaya dan segala baju ada. Lain lagi nampak kawan-kawan mau kurus sebelum raya sebab mau pakai size kecil. Terus saya ingat pula raya-raya sebelum ini. Asal musim mau raya memang saya berabis mau kurus supaya dapat pakai baju kecil dan nampak comel.

Alhamdullilah, tahun demi tahun banyak pengalaman mengajar saya untuk menjadi better me. Tahun ini saya memang sudah berazam untuk menutup aurat dengan lebih sempurna. Kalau dulu tudung lilit leher, sekarang ini tudung biarlah semua menutup. Set di minda awal-awal, wajib berstokin dan tudung labuh.

Syukur jumpa tudung sarung yang labuh, cantik dan murah. Tudung saya pakai ini RM 25 saja tau.


Tahun ini sebelum raya, marilah simpan duit lebih untuk beli pakaian dan tudung yang lebih kainnya. At least di akhirat nanti bila ditanya pasal duit untuk beli pakaian raya, kita boleh jawap duit tu untuk beli pakaian dan tudung yang menutupi badan kita dengan sempurna.
Menutupi bukan membaluti.
Doakan ya. Doakan saya istiqomah untuk menuju ke jalan Allah. 

EH Squad

1 ulasan:

  1. Numpang promo ya gan
    kami dari agen judi terpercaya, 100% tanpa robot, dengan bonus rollingan 0.3% dan refferal 10% segera di coba keberuntungan agan bersama dengan kami
    ditunggu ya di dewapk^^^ ;) ;) :*

    BalasPadam

Hi Kawan-kawan