Hi 2020! Selamat Tahun Baru!

Assalamualikum, syukur ya Allah. Masih diberi peluang untuk bernafas tahun ini. InsyaAllah, saya yakin tahun ini adalah tahun lebih baik dari tahun-tahun lepas Allah hadiahkan untuk saya, keluarga dan kawan-kawan semua.

Selalunya tahun baru ini semua orang fikir pasal azam. Saya ada 101 impian! Banyakkan? Banyak tapi sebenarnya ada saja impian saya yang belum tercapai since i decide mau simpan as impian, saya simpan semula dalam journal impian. haha.

Ada juga impian yang kena sentiasa ada impian itu. Salah satunya ialah solat fardu awal waktu dan banyak lagi. Tapi salah satu impian saya tahun ini ialah tidak melazimi makan fast food!

Tapi see what we all on 1st of 2020. Haha
Domino Inanam


Alhamdullilah. Syukur sedap! Tapi Domino memang sedap dan murah! Okey sebenarnya kami makan sini sebab mama (mertua) balik Lahad Datu, so bas jam 2 pm. Mau cari tempat makan lain, kami ramai dan ada anak-anak. Agak tidak selesa kalau makan di open air. Ini pendapat saya ya. hehe. Sebab saya memang rasa insecure kalau makan open air dengan anak-anak.

EH cousins

Day 1 pun sudah fail. Haha. But its okey! just enjoy the moment.

Lepas hantar mama ke terminal bas, kami terus ke supermarket topup barang rumah. Selama 2 bulan cuti memang tak beli apapun, sebab lebih banyak makan di luar dan jalan-jalan.

Saya sempat beli tudung labuh, tapi next post ya saya share. 

Elly Matin

1 ulasan:

  1. Numpang promo ya gan
    kami dari agen judi terpercaya, 100% tanpa robot, dengan bonus rollingan 0.3% dan refferal 10% segera di coba keberuntungan agan bersama dengan kami
    ditunggu ya di dewapk^^^ ;) ;) :*

    BalasPadam

Hi Kawan-kawan