Jom Tingkatkan Sistem Imun Badan

Dari zaman kanak-kanak kalau selesma, batuk atau sering demam. Nurse atau doktor yang datang sekolah akan pesan ambil Vitamin C. Sampailah waktu pregnant pun kita masih dibekalkan dengan Vitamin C untuk kurangkan risiko selesma, batuk atau demam berterusan.

Tapi masa tu, tiada kesedaran sangat. So selalunya Vitamin C ini makan sebab doktor suruh. Paling sedap Vitamin C yang kecil warna putih tu. Kami pernah makan letak garam sebab masam sangat. Haha. Sekarang Vitamin C kerajaan yang warna orange tu kan? Vitamin C tu manis, tak sedap bagi saya dan terasa sangat tinggi kandungan gula.

But since saya kenal Vitamin C Organic By Dr Forrest. Saya memang tidak ambil sudah Vitamin C lain selain itu. Tahun ini adalah tahun ke-6 saya kenal Vitamin C Organic. Sebelum ini tidak konsisten ambil, tapi sejak baca 8 Simptom Kekurangan Vitamin C dan saya ada 2 dari 8 simptom tu. Saya terus ambil Vitamin C setiap hari.

Sebenarnya banyak sangat perbezaan bila ambil dan tidak ambil Vitamin C.

Ini adalah testimoni Vitamin C Organic By Dr Forrest.
Yezaaa... Bonus cantik!
Ini juga salah satu sebab saya konsisten Vitamin C. Saya kenal Najar since 2019, beliau memang ada masalah eczema yang teruk. But since beliau detox dalam masa yang sama ambil Vitamin C. Memang banyak perubahan dari segi serangan eczema.

Vitamin C ini RM 97.50 + Postage RM 10. Untuk kegunaan 6 bulan. Jimat bukan? So you gais yang mau Vitamin C Organic ini, boleh wasap saya untuk dapatkannya > https://wa.me/60135566683

Stay Lit 
Elly Matin

1 ulasan:

  1. Numpang promo ya gan
    kami dari agen judi terpercaya, 100% tanpa robot, dengan bonus rollingan 0.3% dan refferal 10% segera di coba keberuntungan agan bersama dengan kami
    ditunggu ya di dewapk^^^ ;) ;) :*

    BalasPadam

Hi Kawan-kawan