Disclaimer

Disclaimer (Penafian Blog)
ellymatin.net dimiliki dan diuruskan sepenuhnya oleh Elly Matin. Pemilik blog tidak berkongsi maklumat peribadi anda dengan pihak ketiga tanpa keizinan. 

Penggunaan Malklumat
Pembaca bersetuju untuk membaca dan menggunakan semua maklumat yang diperolehi dari laman web ini atas tanggungjawab sendiri. Risiko jika berlaku sebarang kerugian, kerosakan atau kemalangan yang berlaku semasa anda mencuba atau menggunakan mana-mana maklumat dari blog ini adalah atas tanggungan anda. Pemilik Elly Matin sentiasa cuba menyampaikan maklumat pada tahap yang sebaiknya, namum sebarang kesilapan penulisan atau kecuaian tidak dapat dielakan dan bukan disengajakan. Pihak tidak bertanggungjawab untuk penerbitan semula kandungan yang terdapat di blog ini di laman sesawang lain atau pun media tanpa kebenaran.

Penulisan Komen
Pemilik blog ini berhak untuk mengedit atau memadam mana-mana komen yang dikemukan kepada blog tanpa notis termasuk:
 1. Komen yang disifatkan sebagai spam
 2. Komen tidak senonoh
 3. Komen mengandungi bahasa atau ayat yang boleh menyinggung sensitiviti kaum atau agama yang lain
 4. Komen yang menyerang seseorang individu atau organisasi
 5. Komen yang berbaur perkauman
 6. Komen yang tidak ditulis dengan ejaan yang betul
 7. Komen yang tidak difahami

Hak cipta Artikel, Maklumat, Bahan di blog The Vocket


Semua hasil penulisan di blog ini adalah hak milik penulis kecuali dinyatakan sebaliknya. Anda perlu mendapat kebenaran daripada pemilik laman web Elly Matin sekiranya anda ingin menyalin sepenuhnya artikel tersebut ke mana-mana media termasuk blog, laman sesawang, majalah, akhbar, poster, brosur atau mana-mana media cetak atau media atas talian. Rujukan atau keratan artikel dengan meletakkan kredit sumber dari ellymatin.net dibenarkan dengan syarat ianya tidak diubahsuai untuk mengelakkan sebarang percanggahan maklumat.
Pihak ellymatin.net sentiasa berusaha untuk menghormati hak milik dan hak cipta orang lain, ini termasuk bahan-bahan seperti artikel, gambar, muzik, video atau bahan-bahan lain yang digunakan dalam artikel-artikel atau bahagian dalam laman ini. 
Polisi penafian dan kerahsiaan ini ditulis dan sah pada 29 Feb 2020, ianya mungkin diubahsuai dari masa ke semasa mengikut kesesuaian tanpa sebarang notis. Pihak anda bertanggungjawab untuk merujuk semula halaman ini sekiranya terdapat ubahsuaian yang dibuat.

1 ulasan:

 1. Permisi Ya Admin Numpang Promo | www.fanspoker.com | Agen Poker Online Di Indonesia |Player vs Player NO ROBOT!!! |
  Kesempatan Menang Lebih Besar,
  || WA : +855964283802 || LINE : +855964283802

  BalasPadam

Hi Kawan-kawan