GIVEAWAY FEBRUARY

InsyaAllah tahun ini aku akan buat giveaway setiap bulan. Mungkin ramai yang cakap, dari ko buat giveaway baik ko sedekah sama orang yang memerlukan. Okey, jangan risau ya. Bab sedekah tu insyaAllah aku tidak lupa.

Okey kali ini, aku pilih 10 pemenang untuk giveaway aku. Tapi uolls hadiah tidaklah grand sangat. Duit untuk beli barang giveaway pun sebenarnya duit dari hasil aku berkerja urus akaun company laki aku. Haha.

Salah satu sebab aku buat giveaway, aku suka beli barang. Barang makeup, skincare, beg-beg dan bermacam jenis benda aku suka beli. Tapi pakainya tidak juga. Sebab bagi aku beli barang ini 1 terapi. Aku suka window shopping, screen shopping. Suka sangat!

So kamurang jangan hairan kalau setiap bulan aku buat giveaway. Tapi awal-awal minta maaf ya. Hadiah giveaway aku bukan macam hadiah orang lain. Aku punya hadiah biaser-biaser sajerrrr. Haha. Giveaway Birthday last month. 

Giveaway February  < Klik sini ya yang mau join.

Okey. Hari ini sepatutnya aku mau share keputusan Challenge aku berpuasa selama 7 hari. Berapa berat turun. Tapi ngam-ngam lepas buat challenge tu aku period. Boleh saja sebenarnya kalau aku mau IF tapikannnnn, ngam-ngam pula laki aku balik dari Jepun. So iolls makan macam esok tiada makanan. Ampun. 

Sepatutnya esok aku akan start detox selama 7 hari juga. Tapi kali ini penimbang aku pula yang rosak. Banyak kedai DIY aku pegi tapi semua out of stock. So? Patutkah aku makan lagi? hahah.



Ohya, semalam aku ke Pejabat Pos. Pos barang Contest dan juga ambil barang yang ipar aku kirim. Thank you Manja. 

Terpaksa minta dikirimkan mask dari KL sebab semua mask di KK ini habis. Tapi sebenarnya di KK sekarang ini macam redah sudah cerita pasal penyakit tu. Kah aku yang tidak up to date. Al-maklumlah, lepas aktif berblog semula. Aku jarang sangat buka FB dan media sosial lain.

Elly Matin
Stay Lit and Lets Drink Water


Ulasan

  1. Di Seremban pun banyak kedai dah habis stok face mask.
    Semalam tengok news Face Mask yang bagus adalah yang 3 lapis macam yang dalam gambar ni la kot ya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tu lah. Syukur dapat yang ini. Mask ini ada juai kat Klinik Kesihatan Kuala Selangor(tak sure nama klinik). Ipar i kerja sana, so minta dia belikan.

      Padam
  2. sronoknyaa nak buat GA every month..
    hehe salam kenal.. sy follow sini =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thank you follow. Of kos i follow u back.. hugsss

      Padam
  3. Numpang promo ya gan
    kami dari agen judi terpercaya, 100% tanpa robot, dengan bonus rollingan 0.3% dan refferal 10% segera di coba keberuntungan agan bersama dengan kami
    ditunggu ya di dewapk^^^ ;) ;) :*

    BalasPadam

Catat Komen

Catatan Popular