Sambal Garing Ikan Kekek Kota Kinabalu Sabah


Alhamdullilah. Akhirnya dapat juga aku merasa Sambal Garing Ikan Kekek.

Memang seperti apa yang tertulis! Its GARING gais! Sangat sedap makan sama nasi panas, nasi licak atau bubur!

Aku rasa makanan ini ngam sangat kalau travel atau student. Sebab boleh kenyang walau dengan sambal dan nasi saja.

Tadi pagi aku makan nasi 1 senduk dan 1 sudu sambal. Sho jimat and sedap gais!!

Kawasan KK boleh cari aku. Aku bagi free COD untuk setiap 2 pek belian.

RM 12

RM 10



Nak order boleh klik link wasap atau telegram ya.. Hugss

Sambal Garing Ikan Kekek Kota Kinabalu Sabah Sambal Garing Ikan Kekek Kota Kinabalu Sabah Reviewed by Elly Matin on Februari 08, 2020 Rating: 5

8 ulasan:

  1. Alhamdulillah. Packaging pun lawa 😍

    BalasPadam
  2. sambal kering gini memang orang akan cari untuk pi travel dan untuk bulan puasa

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kann dan sekarang baru jumpa.. Ini pun sebab ipar yang rekemen..

      Padam
  3. nampak sedap tu.. makan dgn nasi panas mesti sedap

    BalasPadam
    Balasan
    1. dah 3 hari masak bubur sebab nak makan sambal ini saja.. haha

      Padam
  4. sambal2 macam ni memang perlu sangat time2 travel =D

    BalasPadam
  5. travel ke dapur dan bilik pun bes juga.. cicah sama jambu.. ahha

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.