Siapa Elly Matin

by - Februari 08, 2020



Assalamualaikum dan Salam Sayang 

Nama saya Elly Matin, saya seorang surirumah separuh masa dan bekerja dari rumah sejak 2015. Saya isteri kepada seorang Runner Halfcut Japan Malaysia dan ibu kepada 2 puteri comel. Saya berasal dari Sabah dan menetap di Sabah. Saya pernah belajar di Politeknik Kota Kinabalu Sabah. 


Saya seorang penulis fantasi bebas dan dikenali sebagai EM atau Blusher Merah. Blog tempat saya berkongsi random tips, pengalaman, kehidupan dan review sesuatu perkara in good way. InsyaAllah.

Gambar blog lama

Saya pernah berkerja dalam bidang Oil and Gas sebelum mengambil keputusan untuk berkerja dari rumah. Saya juga Pengedar dan Leader Shaklee aktif sejak 2014 berpendapatan 4 angkah sebulan. 

Saya sudah menulis blog sejak tahun 2012 secara sambilan dan saya mengambil keputusan untuk menulis semula secara konsisten bermula 2020. 

Terima kasih kawan-kawan blog dan media sosial yang banyak beri sokongan.

You May Also Like

19 ulasan

  1. Semoga menjadi blogger yang berjaya

    BalasPadam
  2. goodluck untuk menulis. hi dari sabahan blog hehe

    BalasPadam
  3. wah !! saya rasa saya pun kena buat entri mengenai diri saya.. asyik cerita pasal orang lain yang hebat-hebat je.. hee~ salam kenalan dari saya !!

    BalasPadam
  4. salam kenal elly.. byk kebolehan elly ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam kenal mamapp.. ALhamdullilah.. Rezeki dari Allah tu kak.

      Padam
  5. lama dah follow blog ini ya

    BalasPadam
  6. salam kenal sis, done follow #20 :)

    BalasPadam
  7. Permisi Ya Admin Numpang Promo | www.fanspoker.com | Agen Poker Online Di Indonesia |Player vs Player NO ROBOT!!! |
    Kesempatan Menang Lebih Besar,
    || WA : +855964283802 || LINE : +855964283802

    BalasPadam