Pencarian Blog List Pertama Elly Matin

Segan sebenarnya mau buat segmen ini, sebab antara ramai-ramai kawan blog. Blog aku saja ini yang baru bermula. Hehe. Tapi Alhamdullilah ada juga kawan-kawan yang bertegur sapa setiap hari di blog ini walaupun ellymatin.net baru berusia 6 bulan. Hugss to all.

Aku baru lagi dalam blog-blog ini. Pernah ada blog dulu tapi tau tulis saja, tiada istilah mau add on semua gadget dalam blog. So hari tu masa set up blog, aku ternampak pasal blog list. 

Aku rupanya belum ada blog list. So aku mencari 10 orang blog list yang pertama aku.


Syarat-syarat menyertai Segmen ini :


1. Follow blog Elly Matin dan instagram @blushermerah_

2. Kemudian tulis title post seperti di atas, copy banner dan back link ia ke post ini.

3. Share gambar lipstick kegemaran anda. 

4. Jangan lupa tinggalkan link entri anda di ruang comment

Segmen ini akan berakhir pada 2 April 2020.

Thank you semua. 

Ulasan

  1. done support sis!

    https://www.aienienka.com/2020/03/pencarian-bloglist-pertama-elly-matin.html

    nama IG: n.khafisah

    All the best ya!

    BalasPadam
  2. Saya sokong dengan membaca. Nak sertai tu susah sebab saya layari blog guna telefon bimbit.
    Apapun moga ramai yang sertai blog list Elly.

    BalasPadam
  3. Asalam..nanti akan join..nak solat subuh dulu ya

    BalasPadam
  4. join jugak :)

    https://akukaudansesuatu.blogspot.com/2020/03/pencarian-blog-list-pertama-elly-matin.html

    BalasPadam
  5. http://www.aimisyahirah.com/2020/03/pencarian-blog-list-pertama-elly-matin.html

    BalasPadam
  6. hai2, join jugak, sorry link pelik sikit sebab tersave lupa tulis tajuk..jemput baca entry..

    https://dariilhamkehati.blogspot.com/2020/03/hello-kita-bertemu-kembali-seperti-yang.html

    BalasPadam
  7. joinnnnn

    https://www.mialiana.com/2020/03/pencarian-blog-list-pertama-elly-matin.html

    BalasPadam
  8. https://kotakconteng.blogspot.com/2020/03/pencarian-bloglist-pertama-elly-matin.html


    done join ☺

    BalasPadam
  9. Saya join ya Elly.. hehehhe..

    https://mellcomell.blogspot.com/2020/03/pencarian-bloglist-pertama-elly-matin.html?m=1

    BalasPadam
  10. join ye elly :)

    https://tiaarasapphire.blogspot.com/2020/03/pencarian-bloglist-pertama-elly-matin.html

    BalasPadam
  11. sy join ya Elly ^^
    https://www.siinurul.com/2020/03/pencarian-blog-list-pertama-elly-matin.html

    BalasPadam
  12. Mrs. A join ;-)

    https://mrsablogstori.blogspot.com/2020/03/pencarian-blog-list-pertama-elly-matin.html#more

    IG: @mrsablogstori

    BalasPadam
  13. akak dah join jugak tau....
    ig: @danamiswan

    https://misshamakeupstore.blogspot.com/2020/03/dana-join-pencarian-blog-list-pertama.html

    BalasPadam
  14. Fiza joined :)

    https://faizzahamir.blogspot.com/2020/03/pencarian-blog-list-pertama-elly-matin.html

    BalasPadam
  15. Aslm Elly, mama join ye

    http://www.mamapipie.com/2020/03/pencarian-bloglist-pertama-elly-matin.html

    BalasPadam
  16. lupa letak sini

    http://www.zianaeunos.com/2020/03/pencarian-blog-list-pertama-elly-matin.html

    BalasPadam
  17. syaz join

    https://toeverymelody.blogspot.com/2020/03/pencarian-blog-list-pertama-elly-matin.html

    BalasPadam
  18. Om join jugak tau, http://www.ombakbergigi.com/2020/03/pencarian-blog-list-pertama-elly-matin.html

    BalasPadam
  19. done join. jemputlah follow kita.

    https://salinasafea.blogspot.com/2020/03/pencarian-bloglist-pertama-elly-matin.html?m=1

    BalasPadam
  20. wow! menarik nih elly!!
    salam sayang dari mami blogger dr 2008. hihi...
    skrg dah kurang dah kat blog..sesekali je singgah bersihkan sawang.. hahaha.. take care semua! #stayathome ya!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya follow akak since 2012 sebab susun atur kot. hehe

      Padam
  21. Saya join juga ya... https://weolls.blogspot.com/2020/03/pencarian-blog-list-pertama-elly-matin.html

    BalasPadam
  22. Permisi Ya Admin Numpang Promo | www.fanspoker.com | Agen Poker Online Di Indonesia |Player vs Player NO ROBOT!!! |
    Kesempatan Menang Lebih Besar,
    || WA : +855964283802 || LINE : +855964283802

    BalasPadam

Catat Komen

Catatan Popular