Bloglist Pertama Aku

by - April 02, 2020

Alhamdullilah. Terima kasih yang support Pencarian Bloglist Pertama aku. Ada 18 orang yang join. Walaupun pada asalnya aku mencari 10 orang sahaja, aku masukkan 19 orang blogger dalam bloglist aku. 

Seorang tu tidak join pun, tapi since aku aktif menulis blog. Dia memang sentiasa ada di ruang komen aku. So aku dengan sangat happy masukkan dia dalam bloglist aku. Thank You to NA.

Terima kasih semua. 






You May Also Like

19 ulasan

  1. Oh tak sangka masuk gak. Insya Allah akan sokong blog Elly. Tulis panjang-panjang tau. Suka baca.

    BalasPadam
  2. ya allah, thanks kak elly! bersyukur dpt jugak jadi bloglist akak hehe.

    BalasPadam
  3. Terima kasih kak Elly.
    Semoga ukhwah blogging berpanjangan.
    duduk rumah leklok tauu

    BalasPadam
  4. terima kasih kak elly ❤️❤️

    BalasPadam
  5. Tahniah semua yang masuk carta.

    BalasPadam
  6. Waa.. tahniah.. akhirnyaa ada juga bloglist...
    Keep it up...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdullilah. Tq nurul, banyak bagi tunjuk ajar dalam dunia blog.

      Padam
  7. Thanks Elly.. masukkan saya dlm bloglist😊😊

    BalasPadam
  8. seronok ada kawan2 blogger ni.. tahun ni xdan lagi update bloglist.
    angan2 tu ada da tapi malasnyaa ya Rabbi..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kemon Siti. Marilah up 1 segmen. mau join. hehe

      Padam
  9. Permisi Ya Admin Numpang Promo | www.fanspoker.com | Agen Poker Online Di Indonesia |Player vs Player NO ROBOT!!! |
    Kesempatan Menang Lebih Besar,
    || WA : +855964283802 || LINE : +855964283802

    BalasPadam