6 Testimoni Hebat Collagen Powder Shaklee

by - Mei 10, 2020

Tiba-tiba start bulan lepas, team 'gila' Collagen. At first seorang try Collagen, lepas tu merebak pada 1 team bila ada yang share feedback Collagen. Sampai aku pun terikut sekali. Haha.


Actually tahun 2015 aku pernah consume Collagen selepas bersalinkan Yadik. Best gila makan Collagen sebab effect paling awal aku nampak ialah bahagian breast. Rasa penuh saja breast bila makan Collagen.
Paket lama Collagen

Lepas tu aku selalu juga beli Collagen ini, cuma tiada motivasi untuk konsisten sebab aku makan Vivix. But since my team semua 'gila' Collagen sekarang ini. Aku pun ter'racun' jugak. 

Baru-baru ini aku study pasal Collagen, rupanya bukan untuk kulit semata-mata. Tapi Collagen ini bagus kulit, tulang dan sendi, otot jantung kita, otot ovari dan even kulit kita yang ada stretch mark pun sebenarnya sebab kurang Collagen.

Testimoni 1
https://drive.google.com/uc?export=view&id=1mBJ9glmiz0wiG76tiDiANXxUkzWXszbD

Ini adalah kawan baik aku. Actually dialah yang jadi punca utama kami 1 team makan Collagen. Haha. Since 2018 dia makan Shaklee sebenarnya, baru-baru ini makan Collagen.

Tahun 2005 kami sama-sama ikut kawad kaki peringkat kebangsaan dan lengan dia sunburn sampailah ke bujang. Kalau perhati lengan 25.1.2020, masih ada bekas sunburn tu. Memang susah mau hilang.

Tapi selepas 14 hari consume Collagen, sunburn tu hilang serta merta. Dia siap tunjuk dengan aku lagi masa ambil kotak kedua Collagen di rumah. Betullah Collagen ini perbaiki tona kulit dan licinkan kulit.

Testimoni 2
https://drive.google.com/uc?export=view&id=1eRKtkJXJFjhagLtzMRBz1rLZysJRpmeT
Our Kakak Nurse. Busy escort pesakit dalam ambulance, membuatkan dia jarang ada masa untuk diri sendiri especially bahagian muka. Tapi selepas sachet pertama makan Collagen, muka rasa anjal. See baru day 1 tau. Aku tidak sabar tunggu dia habis 14 hari.

Testimoni 3

https://drive.google.com/uc?export=view&id=1hKl7KXeXvVJb9JdKmPaQm4SwMWJA42M1
Ini pun teammate juga. Masih BF anak dan consume Collagen. Kulit pun makin glowing dan yang paling penting, suami puji perubahan breast. Anak 3 tau ini, semua anak full BF. So tiada alasan untuk mau cantik semula.

Testimoni 4
https://drive.google.com/uc?export=view&id=1Ug4bPjVzqdDDukrV1Xb3skNEips5BD2Z
Teammate juga. Kawan dari zaman sekolah. Kulit muka moist dan ada perubahan awal pada breast. Testimoni ni masa day 2 tau dia makan Collagen.

Testimoni 5
https://drive.google.com/uc?export=view&id=1G9Hde_4BsBZwYCXu4D0ZHwIblRlDdQ3xOne of my classmate and now my teammate. Hari tu kaki dia patah. So aku suggest untuk dia ambil Collagen untuk penyembuhan dan percantuman tisu tulang. Alhamdullilah, tulang cepat bercantum. 

Selain tu dapat effect rambut lebih kuat selepas consume Collagen! Bestkan? Makan untuk tulang, tapi dalam masa yang sama dapat effect lain.

Testimoni 6https://drive.google.com/uc?export=view&id=1wMPY-lDgJWmdvgcBk1qeUrrLy_CDBDk1Hari kelapan makan Collagen nampak perubahan pada breast dan muka. Tegang! Hehe. Bacalah sendiri testimoni teammate i!

So pada sesiapa di luar sana mau effect power macam ini, boleh try Collagen Powder Shaklee! 

Boleh beli sendiri dengan sign up sini sign up member terlebih dahulu. Baru search Collagen Powder untuk belian. 

Tapi lagi best kalau mau aku consluts. So Wasap aku sini.
 

You May Also Like

2 ulasan

  1. Tertarik kata baik untuk rambut.

    BalasPadam
  2. Permisi Ya Admin Numpang Promo | www.fanspoker.com | Agen Poker Online Di Indonesia |Player vs Player NO ROBOT!!! |
    Kesempatan Menang Lebih Besar,
    || WA : +855964283802 || LINE : +855964283802

    BalasPadam