Lovely Fellow @Aienienka

Alhamdullilah. Entri kali ini khas untuk kawan blog ku Aien. Antara blogger paling awal follow aku di blusher merah ini. Antara blogger paling banyak komen dalalm blog aku.

Terima kasih Aien. Kerana Aien pada mulanya menjadi teman aku, sekarang dah ceccah 30k view blog aku ini.

Aien juga banyak review drama yang aku mau tengok tapi tiada masa tengok. So aku baca summary dari blog Aien lah. Hehe,

Semoga ukhwah perkenalan dan persahabatan blog ini berkekalan kerana Allah ya Aien.
 

Ulasan

  1. Melalui segmen akan bertambah kenalan.
    Semoga berjaya .

    BalasPadam
  2. kemanisan ukhuwah di alam maya in shaa allah bawa ke alam nyata :)

    BalasPadam
  3. Dunia blogging sedikit sebanyak dapat mengeratkan hubungan ukhuwah. Salam perkenalan

    BalasPadam
  4. Untuk mempermudah kamu bermain guys www.dewapk.name menghadirkan 9 permainan hanya dalam 1 ID 1 APLIKASI guys,,,
    dimana lagi kalau bukan di www.dewapk.name
    Kini Hadir Deposit via Pulsa Telkomsel / XL ( Online 24 Jam )

    BalasPadam
  5. Kan.. rasa seronok dapat berkawan dengan rakan² blog.. ☺️

    BalasPadam
  6. Lama Elly tidak tulis. Kalau baca luahan ini, sila tulis ya.

    BalasPadam

Catat Komen

Catatan Popular