Car Bonus Shaklee Tak Dapat Kereta??

 “Umi macam mana tu Shaklee car bonus secara tunai?”

1. Bila kita dapat “lesen” bonus kereta. Kita akan layak dapat bonus kereta sepanjang hayat kita bersama Shaklee.
2. Duit bonus kereta tu, Shaklee tidak akan bagi kita sebiji kereta. Tapi Shaklee akan bagi kita duit. Masuk dalam akaun kita setiap bulan.
3. Kita bebas guna duit tu untuk beli kereta, buat rumah, simpan atau apa sajalah. Mungkin memang selama ini ada kereta sudah. Jadi Kita boleh simpan untuk beli rumah. Terpulang sama kita.
4. Shaklee tidak limitkan bisnes partner berapa dapat bonus! Kiranya unlimited bonus kita dapat. Contoh, Eagle’s ada 2 orang yang car bonusnya besar. Iaitu Mela Onngok dan Ferlyiane Mojutil.
5. Syarat utama layak bonus kereta? Join member dulu. Hehe!
So korang kalau fight car bonus Shaklee. Kamu tidak akan dapat kereta dari Shaklee atau dalam kata lain, Shaklee tidak akan paksa uolls ambil kereta.

Tapi Shaklee akan bagi duit untuk beli kereta atau bayar kereta yang ada sekarang ini. Bestkan?

Macam Umi, Umi tidak pun beli kereta dengan Car Bonus Umi tu. Umi simpan untuk beli rumah. Sebab Viva yang ada itu pun dah cukup syukur dah.


Hello Blogger! Welcome Back Elly!

Assalamualaikum rakan blog ku. Ada yang sudah start lupa siapa Elly Matin. 7 bulan aku tidak buka blog dan apa lagi menulis. Aku just pakai blog untuk share note lama pada downline saja sepanjang 7 bulan.

What happen to me? Haha. Bagus kalau ada orang cari! Sebenarnya rindu menulis. Tapi selepas 19 September 2020, something happen to me. Perkara tu menyebabkan aku tidak lagi produktif untuk menulis blog. 

Bila "things" tu selesai aku punya momentum untuk menulis pun hilang. Even di FB atau IG pun aku jarang sangat menulis seperti dahulu.

So this month i decide to start writing. Walaupun targetnya seawal 1 April 2021. Tapi ada saja perkara yang menghalang untuk aku duduk di meja kerja dan menulis dengan tenang.

Memandangkan sekarang ini aku sudah boleh adapt dengan kehidupan baru. So akhirnya aku berjaya untuk duduk dengan tenang dan menulis dengan tenang. Alhamdullilah.

So pada kawan-kawan lama, hope u all tidak lupa siapa aku. Hehe.

For those new here.

Hello, my name is Elly Matin and im mom of 3.

Ohya. I making changing nama ganti with UMI! Since aku fokus motherhood dalam FB. 

Tapi entahlah, sebab im still love my job as coach Detox. Kadang terganti coach, kadang Umi.

But for sure, i will use UMI in this blog too. 

Hello once again.


1st entry Umi setelah 7 bulan menulis dengan pagae views 62,687

Hi Kawan-kawan