Entri pertama tahun 2022 + GIVEAWAY

 Bismillah...

Assalamualaikum dan hi kawan-kawan. Lama sangat Umi tidak menulis sini, ibarat dia menjadi anak tiri sudah blog ini sejak kelahiran anak ke-3. Tapi semua tu alasan saja. Kadang ada saja masa untuk menulis tapi kick start menulis tu tiada.

Last year memang masa yang betul-betul laptop pun behabuk. Mujurlah tahun ini terfikir buka laptop. Haha. Itupun baru 1 entri sudah cakap banyak.

Apa kahbar kawan blog semua. Harap semua dalam keadaan sihat. Alhamdullilah Umi dan family sihat. Syukur. Selesma, dan batuk biasa tu normallah. Badan tengah keluarkan antibodi doktor cakap.


Sebenarnya Umi mau start Youtube. Sudah start pun sebenarnya, tapi bila banyak kekangan masa untuk buat video. Umi terpaksa stop di tengah jalan. Bayangkanlah menulis blog pun susah, inikan lagi mau buat video.

So end up, Umi mengambil keputusan untuk menulis sajalah.

But before that, Umi mau buat 1 giveaway. 

Giveaway simple saja, hadiah pun tidak mahal manapun. Tapi jemput join ya. Terima kasih semua.

Syarat Giveaway

1. Buat 1 posting bertajuk "GIVEAWAY ELLY MATIN"

2. Dalam entri nyatakan your target this year.

Contoh macam Umi, Umi mau lebih teratur dalam kewangan.

3. Share the link here ya. will visit u day by day

GA akan tamat pada 31 Jan 2022

Terima kasih semua.


25 ulasan:

  1. join ye :). jemput baca jugak new entri kita

    https://salinasafea.blogspot.com/2022/01/giveaway-elly-matin.html

    BalasPadam
  2. tengok perkataan spa teringin nak pegi spa. anyway goodluck semua yg join

    BalasPadam
  3. syu join..

    https://www.travelogsyuhadasalleh.com/2022/01/giveaway-elly-matin.html

    BalasPadam
  4. Asslaamualaikum, Salam kenal kak . Naim join

    https://pemudattbc.blogspot.com/2022/01/giveaway-elly-matin.html

    BalasPadam
  5. Bila tarikh tutup? Ada kesempatan insya Allah sertai.

    BalasPadam
  6. Alhamdulillah sudah siap. Boleh baca di sini.
    https://me-soul-searching.blogspot.com/2022/01/giveaway-elly-matin.html

    BalasPadam
  7. Iya mari meriahkan kembali dunia blog...

    BalasPadam
  8. wah ada GA, nanti mama join ye

    BalasPadam
  9. Mama join ye
    http://www.mamapipie.com/2022/01/giveaway-elly-matin.html

    BalasPadam
  10. salam kenal dan follow sini. saya join ye

    https://blognisalpunya.blogspot.com/2022/01/giveaway-elly-matin.html

    BalasPadam
  11. Salam kenal. Thank you for hosting this ga! Saya join ya :))
    https://chasserdedroom.blogspot.com/2022/01/giveaway-elly-matin.html

    BalasPadam
  12. Salam kenal Umi :)
    Moga tahun baru hadir dgn semangat baru.
    Insha Allah, will join the GA.

    BalasPadam
  13. salam kenal.. alamak x sempat nak join, apa pun..moga semuanya berjalan dgn lancar & good luck to all!

    BalasPadam
  14. Alaaaa, makcik terlambat nak join GA Elly... nevertheless, harapnya semua berjalan lancar ya... all the best to all...

    BalasPadam

Hi Kawan-kawan